POLIȚIA LOCALĂ GIURGIU ȘI-A PREZENTAT BILANȚUL PE 2016

POLIȚIA LOCALĂ GIURGIU ȘI-A PREZENTAT BILANȚUL PE 2016

Poliția Locală Giurgiu și-a prezentat astăzi bilanțul activității pe anul 2016, în sala de ședințe a Consiliului Local, în prezența invitaților din cadrul structurilor MAI, MApN, Primăriei Giurgiu sau a diverșilor colaboratori. Nu au lipsit de la eveniment primarul Nicolae Barbu, cei doi viceprimari – Ionut Cioacă și Ion Dragomir și administratorul public al municipiului, Nicu Ghiță.

Activitatea pe anul trecut a fost prezentată în detaliu de directorul executiv al DPL Giurgiu, Lazar Ciobanu, și a fost catalogată de cei prezenți drept calitativă, pe un trend ascendent, cu rezultate bune atât în acțiunile individuale cât și în cele mixte alături de jandarmi, polițiști sau reprezentanți ai altor instituții și ONG-uri.

Astfel, directorul Crucii Roșii Giurgiu, Marian Măcelaru, le-a mulțumit pentru buna colaborare și le-a propus semnarea unui parteneriat prin care agenți ai Poliției Locale să fie instruiți în acordarea de prim-ajutor. Ideea a fost primită cu receptivitate de primarul Barbu, cel care a făcut o trecere în revistă a bugetului acestei instituții, din 2012 și până în prezent și a vorbit despre mărirea salariilor, dotarea îmbunătățită din ultimii ani și nu în ultimul rând despre respectarea legii de organizare și funcționare.

Cuvinte apreciative la adresa polițiștilor locali au avut și șefii IJJ și IPJ Giurgiu, parteneri ai DPL în acțiunile ce au ca scop comun “Legea și ordinea”.

Ultima modificare: 28.02.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ASTĂZI ÎNCEPE FESTIVALUL PRIMĂVERII!

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.